Φωτοβολταικά πάνελ από το 2011

Greek English

Vakis Energy

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ


Η εταιρεία Vakis Energy δραστηριοποιείται στην μελέτη, κατασκευή και συντήρηση Φωτοβολταϊκών Σταθμών. Η εμπειρία των στελεχών της εταιρείας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και τεχνικές συμβουλές στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Στελεχώνεται από μια ομάδα μηχανικών, οικονομολόγων, νομικών και εργατικό δυναμικό με πολυετή εμπειρία στον χώρο των Φωτοβολταϊκών με στόχο την υποστήριξη και κάλυψη όλων των αναγκών που απαιτεί μια εγκατάσταση. Η εταιρεία μας έχει δραστηριοποιηθεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο για την δημιουργία φωτοβολταϊκών πάρκων. Προσφέρουμε ευέλικτα προγράμματα εγκατάστασης ,μελέτης, συντήρησης και καθαρισμού φωτοβολταϊκών πάρκων επαγγελματικών ή οικιακών

Γιατί υπερέχουμε απο τον ανταγωνισμό

 • Ανταγωνιστικές Τιμές
 • Δυνατότητα για Άτοκες Δόσεις
 • Ευέλικτα Πακέτα στις Δικές σας Ανάγκες
 • Επώνυμος Εξοπλισμός Υψηλής Αντοχής
 • 8 Χρόνια Εμπειρία
 • Άμεση Τεχνική Υποστήριξη
 • Αξιόπιστες Λύσεις
 • Βελτιστοποίηση Παραγωγής
 • Ευχαριστημένοι Πελάτες
 • Εγγύηση Καλής Εκτέλεσης
 • Πανελλαδική Κάλυψη
 • Δίκτυο Εξειδικευμένων Συνεργατών

ΜΕΛΕΤΗ

ΜΕΛΕΤΗ

ΜΕΛΕΤΗΒήμα 1ο

Η κατασκευή του φωτοβολταϊκού πάρκου ξεκινάει από την εύρεση του κατάλληλου χώρου.

Τα στελέχη της επιχείρησης μας σας συμβουλεύουν να βρείτε το κατάλληλο χώρο εγκατάστασης ώστε να αποφευχθούν τα αδειοδοτικά κωλύματα και να μεγιστοποιηθεί η οικονομική απόδοση του έργου, τόσο κατά την κατασκευή όσο και κατά τη λειτουργία (έλεγχος πρόσβασης, εγγύτητας δικτύου, πιθανών σκιάσεων κτλ.).  

Βήμα 2ο 

Η επένδυση στην παραγωγή ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα είναι κατά κύριο λόγο ένας τομέας που απαιτεί υπηρεσίες οικονομολόγων.  

Εξιδεικευμένοι σύμβουλοι πραγματοποιούν την απαραίτητη έρευνα και σας παρουσιάζουμε την οικονομοτεχνική σκοπιμότητα του έργου. Προσομοιώνουμε κατά περίπτωση και συντάσσουμε οικονομοτεχνική μελέτη προκειμένου να έχετε μια πλήρη εικόνα της επένδυσης σας και των αποτελεσμάτων της.

Βήμα 3ο

Σύνταξη απαραίτητων φακέλων.

Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να ληφθούν οι απαιτούμενες εγκρίσεις και γνωμοδοτήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες όπως Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων ή Απαλλαγή, Έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας από την αρμόδια Πολεοδομία , διαδικασίες για τον χαρακτηρισμό των αγροτεμαχίων  όταν χρειάζεται όπως (δασαρχείο, Εφορία Αρχαιοτήτων κλπ)

Βήμα 4ο

Σχεδιάζουμε και χωροθετούμε την Φ/Β εγκατάσταση.

Γίνεται η απαραίτητη μελέτη ώστε να χωροθετηθούν και σχεδιαστούν όλες οι απαιτούμενες διατάξεις που απαρτίζουν το φωτοβολταϊκό σταθμό (συστήματα στήριξης, αντιστροφείς, συνδεσμολογία των panels, συστήματα καλωδίων, συστήματα συναγερμού, κλπ). Η εμπειρία της  εταιρίας μας στην κατασκευή μας ωθεί στον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό ώστε να επιτευχθεί η ευκολία της κατασκευής και με αυτόν τον τρόπο οδηγούμαστε στην μεγιστοποίηση της επένδυσης σας.     

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΑ

Προσαρμοσμένες λύσεις και προγράμματα ηλιακής ενέργειας για το σπίτι σας. Ενδιαφέρεστε?
Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ