Φωτοβολταικά πάνελ από το 2011

Greek English

Vakis Energy

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ


Η εταιρεία Vakis Energy δραστηριοποιείται στην μελέτη, κατασκευή και συντήρηση Φωτοβολταϊκών Σταθμών. Η εμπειρία των στελεχών της εταιρείας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και τεχνικές συμβουλές στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Στελεχώνεται από μια ομάδα μηχανικών, οικονομολόγων, νομικών και εργατικό δυναμικό με πολυετή εμπειρία στον χώρο των Φωτοβολταϊκών με στόχο την υποστήριξη και κάλυψη όλων των αναγκών που απαιτεί μια εγκατάσταση. Η εταιρεία μας έχει δραστηριοποιηθεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο για την δημιουργία φωτοβολταϊκών πάρκων. Προσφέρουμε ευέλικτα προγράμματα εγκατάστασης ,μελέτης, συντήρησης και καθαρισμού φωτοβολταϊκών πάρκων επαγγελματικών ή οικιακών

Γιατί υπερέχουμε απο τον ανταγωνισμό

 • Ανταγωνιστικές Τιμές
 • Δυνατότητα για Άτοκες Δόσεις
 • Ευέλικτα Πακέτα στις Δικές σας Ανάγκες
 • Επώνυμος Εξοπλισμός Υψηλής Αντοχής
 • 8 Χρόνια Εμπειρία
 • Άμεση Τεχνική Υποστήριξη
 • Αξιόπιστες Λύσεις
 • Βελτιστοποίηση Παραγωγής
 • Ευχαριστημένοι Πελάτες
 • Εγγύηση Καλής Εκτέλεσης
 • Πανελλαδική Κάλυψη
 • Δίκτυο Εξειδικευμένων Συνεργατών

Αίτημα Κλωστοϋφαντουργών για αλλαγή του πλαισίου στους όρους σύνδεσης του ΔΕΔΔΗΕ για τα φωτοβολταϊκά

Αίτημα Κλωστοϋφαντουργών για αλλαγή του πλαισίου στους όρους σύνδεσης του ΔΕΔΔΗΕ για τα φωτοβολταϊκά

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Επιστολή προς το ΥΠΕΝ απέστειλε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών (ΣΕΒΚ), Ελ. Κούρταλης, ζητώντας για τις επιχειρήσεις που ήδη έχουν καταθέσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την χορήγηση αδειών σύνδεσης, αυτές να εγκριθούν κατά προτεραιότητα.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,

Μέχρι σήμερα, εδώ και ένα χρόνο, δίδεται απόλυτη προτεραιότητα στις ενεργειακές κοινότητες, στις εγκρίσεις σύνδεσης του ΔΕΔΔΗΕ για επενδύσεις στα φωτοβολταϊκά. 

Αποτέλεσμα της απόφασης αυτής, είναι, οι εγκρίσεις συνδέσεων από άλλους επενδυτές, και κατά βάση από εταιρείες που διαθέτουν όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να κάνουν επενδύσεις στα φωτοβολταϊκά, να έχουν παγώσει εδώ και ένα χρόνο.

Κατόπιν διαμαρτυριών πολλών μελών του Συνδέσμου μας, που έχουν υποβάλλει αιτήσεις για συνδέσεις Φ/Β, σας γνωρίζουμε ότι θεωρούμε την απόφαση αυτή, άδικη, ως προς την προνομιακή πρόσβαση που έχουν στα δίκτυα οι ενεργειακές κοινότητες, αφού ένας μεγάλος αριθμός χορηγηθεισών αδειών σε αυτές, μένουν αναξιοποίητες ελλείψει κεφαλαίων ή άλλων προβλημάτων, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να πουλήσουν τις άδειες τους σε άλλους ενδιαφερόμενους.

Είναι ακατανόητο, ότι, ενώ για τις επιχειρήσεις, που έχουν υποβάλλει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και πληρούν όλα τα προβλεπόμενα από το ΔΕΔΔΗΕ, οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν παγώσει την τελική απόφαση έγκρισης σύνδεσης, ώστε να προχωρήσουν άμεσα στην επένδυση, από τη άλλη πλευρά, δίνονται αφειδώς άδειες, κατά προτεραιότητα, σε ενεργειακές κοινότητες, με αμφίβολα αποτελέσματα εάν θα πραγματοποιηθούν.

Με βάση τα ανωτέρω, θα πρέπει η Υπουργική Απόφαση, για τον επανακαθορισμό των προτεραιοτήτων δικτύου, να προβλέπει ένα πλαίσιο και για τις επιχειρήσεις που ήδη έχουν καταθέσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την χορήγηση αδειών σύνδεσης, ώστε αυτές να εγκριθούν κατά προτεραιότητα, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι επενδύσεις


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΑ

Προσαρμοσμένες λύσεις και προγράμματα ηλιακής ενέργειας για το σπίτι σας. Ενδιαφέρεστε?
Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ